sisätyöt edistyy

olkkariAurinkoista sunnuntaita, kävimme eilen työmaalla ja edistystä oli taasen tapahtunut, ohessa kuvia:)

olkkarista kirjastohuoneeseen

olkkarista kirjastohuoneeseen

tekninen tile kodari makkareita kirjastohuone

 

Tapasin sisustussuunnittelijan perjantaina ja sen jälkeen lähdin vielä värisilmään, bauhausiin ja byggmaxiin kierrokselle.
Olisi mielenkiintoista tietää miten tuo sisustussuunnittelu on hinnoiteltu talopaketissa, sillä käytännössähän mitään palvelua ainakaan meille ei ole tarjottu. Suunnittelija tulee paikalle, kun sovitaan ja that’s it.
Värisilmästä ei löytynyt laattoja joita hain. Hakusessa tumma matta laatta kylppärin suihkuseinälle. Muille seinille tulee matta valkoinen, koko 20x 40 ja tätä kokoa ei löytynyt mistään em.paikoista tummana. Täytyy käydä K-raudassa alkuviikosta vielä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 + = 24