Lattiavalua ja takan saapuminen

Eilen tuli lattiavalu, ja sen kuivumista odoteltiin yksi pv, jonka jälkeen väliseinien asentaminen ja     käveleminen valun päällä on mahdollista. Itse valu kuivuu noin kahdeksan viikkoa sähkölämmityksen turvin. Nyt toivon ettei se talvi enää tulisi. Huomiselle ainakin onkin aurinkoa luvattu. Tervetuloa kevät!

Takka saapui työmaalle tänään. Parisen tonnia harkkoa. Mies sitten työpäivän jälkeen kävi apukaverin kanssa kantamassa ne sisään. Takkakin tullaan muuramaan lähipäivinä. Yksi harkko oli kuljetuksessa vioittunut ja tästä teimme ilmoituksen välittömästi.

Olen yllättynyt kuinka kivuttomasti tuo takan siirto sujui. Varmasti oli raskasta hommaa, sillä osa osista/paketeista oli astianpesukoneen kokoisia. Mutta eipä tuo valittanut yhtään, kun tuli :)

Lattiavalu ja takka kannettu sisään

takka sisällä kk

yllä lattiavalua ja takka kannettu sisään

 

p.s mää olen niin taitava bloggailija, että oon onnistunut saamaan nuo avainsanat kahteen kertaan tuonne sivun oikeaan laitaan :D koska en hae blogillani julkisuutta tai näkyvyyttä, suonette anteeksi, etten panosta aikaani näihin seikkoihin :) (koitin kyllä poistaa niitä, laihoin menestyksin).
Mukavaa laskiais-tiistaita kaikille! :)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + = 14