Talo alkaa hahmottua

TÄNÄÄN OLI PYSTYTYSPÄIVÄ!!!! :)))

Kuvan sinikypäräinen henkilö on timpurimme :)

Päätyä paikoilleen. Kuvan sinikypäräinen henkilö on timpurimme :)

Telineitä pystytetään vielä, ja ne ovat työmaalla noin kuukauden

Pääty kiinnitetty. Telineitä pystytetään vielä, ja ne ovat työmaalla noin kuukauden

 

Lähdin ajamaan yksin tontille, koska mieheni oli yövuoron jälkeen unten mailla. Hän pyysi että minä menisin, vaikka intin että sinne pitää päästä yhdessä. No, me mennään yhdessä sunnuntaina, koko porukalla, ihan huippua viedä lapsetkin katsomaan!

Jännitys kasvoi niin kovaksi että puristin rattia lujaa. Sammutin radionkin kilometriä ennen perille saapumista. Tuntui kyllä, etten uskalla edes hengittää vaan varmaan pidätin henkeä hetken ja vasta kun olin perillä, huokaisin ja parkkeerasin auton ja säntäsin ulos suupielet korvissa!

Sanoinkuvaamaton tunne ajaa tontille klo 12.30 ja nähdä että siellä on talo! :)

Ja voi jestas millainen porukka on pystyttämässä, valvomassa ja timpuroimassa. Niin leppoisaa väkeä, että tuli kyllä kiva fiilis. Ammattitaitoisia, osaavia, hyvän työmoraalin omaavia henkilöitä. Ja yksi pystyttäjistä on tuleva naapurimme, joten hyvin on hänenkin työnsä tehtävä, jos ei halua kuunnella ikuista marmatusta :D

Työmiehet kehuivat että piha oli hyvin tehty, nosturilla oli helppo päästä paikalle.

Tämä on Pirkanmaan toinen talo, johon tulee telineet (talotehtaan puolesta). Uusi laki astui voimaan vuoden alusta, tarkoittaen että talotehtaalla on vastuu työturvallisuudesta tontilla/rakennustyömaalla. Ennen se oli tilaajalla.

Voi kun olisin voinut jäädä pidemmäksi aikaa katselemaan. Ei sitä joka pv näe vastaavaa. Töihin oli kuitenkin mentävä. Mutta ehkä se pysyy siellä, ja näen sen vielä uudestaan ;)

Nyt pähkäileen sitä takka-asiaa. Taidan heittää kolikkoa…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 − 28 =