Avaimet :)

 

 

avaimet

 

Siinä ne on! Tuli kirjattu kirje postissa, ja mietin että jokohan avaimet tulee, vaikka seiniäkään ei ole vielä pystytetty :) Näinhän siinä kävi.

Tasan kaksi viikkoa niin pystytys alkaa. Tulis nyt jo!

Sillä välin voin tuskailla sähkömuutosten kanssa. Apua, oon hieman ahdistunut tuosta keittiön pöydällä lojuvasta kuvastakin. Pitäisikö naisen niistä ymmärtää jotain :/ Vinkkejä kysyttäessä tulee kyllä hyviä vihjeitä, mutta niistä tuppaa tulemaan lisää paineita, kun tulee tunne, että kaikki asiat pitäisi muistaa sisällä ja ulkona huomioida. Sitä on tottunut aina tuleen toimeen sillä mitä on valmiissa ollut tai sitten on vedetty jatkojohtoja ja puhkottu seiniä ja sovellettu.

Muutokset sähkötöissä ei ole ilmaisia, joten vaikka haaveilin esim.led alasvaloista, ne saa jäädä. Lähes 50 € kpl hinta ei houkuta ottamaan pariakymmentä kappaletta kattoon. Antennipaketti asennettuna on hieman yli 500€ ja se on otettava, jos sattuu asusteleen CSI &Myytinmurtajat addiktin kanssa.  Sen on lisäksi oltava valmis heti, kun muuttolaatikon pohja koskettaa lattiaa :D

Aikaisemmissa muutoissahan on käynyt aina niin, että kun sohva on sisällä ja tv myös, alkaa vimmattu kanavien haku. Ja voi sitä onnellisuutta, kun ne kanavat löytyy ja saa alkaa ohjelmoimaan nauhoituksia digiboxiin ;) Minä taas puolestani koitan organisoida keittiötä ja lasten tavaroita ja miettiä feng shuit kohdilleen muutenkin.

Jotain muita muutoshintaesimerkkejä: Himmennin kustantaa n. 53€, antennirasia saman verran. Käyttöullakkosähköpaketti on 130€. Että kun näitä ynnäilee, niin ihan kummasti sitä alkaa kertyä summia. Maltilla mennään siis näissäkin, ja tyytyväisiä ollaan! :)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

79 − = 73