Kaupat

Kaupat tehtiin Design-talon kanssa lokakuun lopulla. Valitsimme Design-talon monestakin syystä. Ensinnäkin miellyttävä pohja löytyi nopeasti ja muunneltavuus oli iso plussa. Lisäksi miellytti se, että talon ulkoseinät tulee tehtaalta elementteinä, mutta muuten talo rakennettaisiin paikan päällä. Näin siitä saadaan tiivis. Saimme itse toivoa myös pystytysporukkaa, ja tämä oli iso plussa. Täällä Pirkanmaalla sai aika hyvin selville, että eräs kokenut timpuri ja hänen pystytysporukkansa on tehnyt hyvä jälkeä. Niimpä toivoimmekin häntä ja mikäli kaikki menee kuten sovittu, hänet myös saamme :)

Iso plussa Design-talolle oli myös loistava asiakaspalvelu. Edustaja todellakin jaksoi vastata kysymyksiin, ja selvitti asioita jos ei jotain osannut heti kertoa. Myös vanha työkaverini myötävaikutti jonkin verran päätökseemme, rakennutettuaan useita Design-taloja.

Design-talon kanssa kilpaili myös Sievitalo ja Rakennustyö KO-TI. Sievitalolla oli kauniita taloja ja laadukkaan oloiset materiaalit. Samoin KO-TI tuntui tekevän laadukkaan näköisiä taloja. Moni pienikin asia kuitenkin vahvisti että Design-talo on valintamme.

Kun olimme tehneet kaupat, saimme pian postia ja tunnukset extranetiin, jossa kaikki suunnitelmat oli helposti nähtävillä. Myös talon luovutuspäivä oli heti nähtävillä! Heinäkuussa se on valmis :)

3 thoughts on “Kaupat

 1. Helena

  Hei, onnea talokaupoista! Itse rakennutamme juuri samaa talomallia, kyseessä vain 136a isoilla muutoksilla. Kiva, kun aloit bloggaamaan, siitä on hyötyä monille. Meillä sujunut hyvin, ei voi moittia! Pakko kysyä hyvästä timpuriporukasta, kuka mahd. Teille tulossa?

  Vastaa
  1. Maarit Artikkelin kirjoittaja

   Hei,
   kiitoksia ja samoin teille! :) Kiva kuulla, että on sujunut hyvin. Valvojammekin (joka on kokenut) sanoi, että monessa mukana olleena, DT on edelläkävijä valmistaloissa. Missä vaiheessa teillä rakennusprojekti? Voin laittaa sähköpostia näistä timpuriasioista :)

   Vastaa
   1. Helena

    Laita vaan spostia, saitko jo osoitteen? Meillä kans kokenut ja hyvä valvoja sano samaa. Ollaan itse jo hyvässä vaiheessa, kattopaneeleita laitellaan meille, takka tuli juuri. Huhtikuussa muutto, mukavaa :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 49 = 53